Alle småbarnsforeldres boligdrøm kommer nå på Mustapartajordet

Det skjer av og til. Det dukker opp noe som du har drømt om. Slik tror vi det vil være for mange småbarns-foreldre som nå får muligheten til å kjøpe seg bolig på det populære  Mustapartajordet. Der skal det bygges seks boliger som innfrir mange småbarnsforeldres boligdrøm.

De ligger i et meget barnevennlig område med flotte turmuligheter. Her er det solrikt og med god utsikt mot Grytøyfjellene, Toppsundet og småbåthavna i Hagan. Det er kort veg til barnehage, skole, idrettsanlegg og to matbutikker. Hvert hus er på 158 kvadratmeter over tre plan, hvorav det første planet kan leies ut og gi gode bidrag til en ellers god finansieringsmodell. Husene leveres nøkkelferdige og kan stå ferdige til jul.

Ja, vi visste det! Du må klype deg i armen. Dette er jo akkurat det dere har drømt og snakket om!

Her er hva du får:

  • Nøkkelferdig hus på 158 kvadratmeter over tre plan
  • Utleiedel i underetasjen
  • Barnevennlig område
  • Mange turmuligheter i nærområdet
  • Gode solforhold og vakker utsikt
  • Nærhet til skole, barnehage, butikker, idrettsanlegg og natur
  • Svært god finansieringsløsning

Kontaktpersoner i EiendomsMegler 1 er:
Runar Bjørkelund, tlf. 928 06 276 eller Bente Norhild Larsen, tlf. 468 40 935

Mustapartajordet MP8,10,12 - visualisering Martehus

Med utleiemuligheter vil det bli økonomisk gunstig å bo her

Boligene er på 158 kvadratmeter over tre etasjer hvor underetasjen kan leies ut. Det gir deg en nøkkelferdig bolig til en meget gunstig pris.

Her er regnestykket:

Lånekostnad for boligene på Mustapartajordet vil kunne utgjøre kr 14 150,- pr. måned etter skatt. Med kr 10 000,- i skattefri leieinntekt vil du kunne ha månedlige lånekostnader på bare kr 4 150,-. Forutsetter Boliglån Ung med 15 % egenkapital.

Kontaktpersoner i SpareBank 1 Nord-Norge er:
Rune Olsen, tlf. 947 99 224 eller Hege Mattson, tlf. 992 29 969

Marit Pettersen

Husene er tegnet for hånd og med kjærlighet til de som skal bo der

Når du besøker Marit Pettersen på hennes kontor hos Martehus, ved havet innerst i Gangsåsbotn, så vil du nesten garantert oppleve at hun sitter med tegnebrett og blyant. Det har hun gjort i 25 år og hun tryller frem de mest personlige husene som lages i Harstad. Hennes omsorg for de som skal bo i husene smitter over på de strekene hun lager.

fasadetegning-Mp8-10-12

plan-1-etg-tegning-Mp8-10-12

plan-2-etg-tegning-Mp8-10-12

situasjonsplan-Mp8-10-12

Nå har hun tegnet for småbarnsfamilier

Slik er det også for de seks boligene hun nå har tegnet for oppføring på Mustapartajordet. De har akkurat den sjel og identitet som vi tror småbarnsforeldre vil like. Store, funksjonelle rom med mye lys og høy kvalitet. Marit vet hva småbarnsfamilier trenger og det preger hvert strek hun gjør. Tre gode soverom, forholdsvis stor stue som er åpen inn mot et praktisk kjøkken.

Inngang til egen utebod ved inngangsdøra, wc og vask, mens hovedbadet er oppe ved soverommene. Det virker som detaljer, men de er helt avgjørende for det gode og enkle liv med aktive barn.

Hun har tenkt på økonomien

Marit vet at småbarnsfamilier i etableringsfasen kan ha en strammere økonomi enn senere i livet. Derfor er husene tegnet i tre etasjer med utleie i underetasjen. Sammen med lave renter, rentefradrag på skatten og 30 års avdragstid gir leieinntektene et godt bidrag til økonomien. Faktisk tror vi at man i dette nye, flotte huset vil bo betydelig rimeligere enn ved å leie hus.

Kontaktpersoner i EiendomsMegler 1 er:
Runar Bjørkelund, tlf. 928 06 276 eller Bente Norhild Larsen, tlf. 468 40 935

Her ser du litt av nærområdet